• 23 ВЕР 24
    Мирного неба Україні!

    Мирного неба Україні!

    Щороку українці разом з усім цивілізованим світом 21 вересня відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні. Цей день був заснований у 1981 році асамблеєю ООН як день припинення вогню в усьому світі. День миру покликаний змусити всі держави не тільки замислитись над мирними відносинами всередині країни та із сусідніми державами, але й зробити певні кроки заради миру на Землі.

    Для кожного українця це свято набуло особливого значення, адже всі ми чітко усвідомлюємо нашу головну мету – жити в мирній країні та мріємо про якнайшвидшу перемогу України у війні з російським агресором. Свої мрії та надії про мир в Україні, своє бачення України в її прагненні до мирного життя студенти 4 курсу висловили в арткомпозиціях, створених власноруч. Жовто-блакитні голуби миру, створені юними долонями, піднімаються в небо з мріями про мирне життя без війни – символи миру студентського сьогодення.

    Починаючи з Дня миру 21 вересня за ініціативою студентського самоврядування в Глухівському фаховому медичному коледжі була розпочата  благодійна акція “Твій крок до миру” про збір коштів на потреби ЗСУ, яка триватиме до 1 жовтня – Дня захисників та захисниць України.

Поділитися публікацією